Візи до Мальти

Необхідні документи для здобуття візи на Мальту

  • Закордонний паспорт терміном дії не менш 3-х місяців з дати закінчення дії візи.
  • Дві недавні кольорові фотографії (3,5 см х 4,5 см) на світлому фоні. Що виїжджають на навчання надають 4 фото.
  • Довідка з роботи + ПЕРЕКЛАД АНГЛІЙСЬКОЮ МОВОЮ.
  • ДЛЯ ЧАСТНИХ ПРЕДПРІНІМАТЕЛЕЙ:
    • Свідоцтво про реєстрацію приватного підприємця (копія, завірена нотаріально) + переклад англійською мовою.
    • Оригінал довідки з податковою і доходах (довідка з мокрим друком податковою) + переклад англійською мовою
      Або
    • Щоквартальні звіти про доходи за декілька останніх кварталів (копії, завірені нотаріально) + переклад англійською мовою.
  • Підтвердження фінансової спроможності:
    • тревел чеки (50 Ђ на день);
  • КСЕРОКОПІЯ ПЕРШОЇ СТОРІНКИ ВНУТРІШНЬОГО ПАСПОРТА
  • АНКЕТНІ ДАНІ
    • ФІО батьків
    • сімейний стан
    • дівоче прізвище дружини
    • фактична адреса мешкання
    • домашній і мобільний телефони туристів

ДОДАТКОВІ ДОКУМЕНТИ ДЛЯ ПОЇЗДКИ РЕБЕНКА:

  • копія свідоцтва про народження дитяти, перекладена англійською мовою
  • довідка з школи + переклад англійською мовою
  • якщо дитя їде з одним з батьків, то необхідне нотаріальне дозволи від отца/матери на виїзд дитяти за кордон + переклад англійською мовою

Консульство зберігає за собою право:

  • запитати додаткові документи
  • провести співбесіду із заявником.

Початок візової процедури можливий лише при подачі повного пакету документів.

Посольство Мальти в Україні

Посольство Мальти в Україні відсутнє. Візу необхідно оформляти в Росії

Посольство України на Мальті

Via Guido d’Arezzo, 9
Roma 00198
ТЕЛЕФОН: (8 10 3906) 841 26 30
ФАКС: (8 10 3906) 854 75 39
E-mail: emb_it@mfa.gov.ua, sgretaria@amb-ucraina.com

Посольство Мальти в Росиі

117049, Москва, вул. Коров‘ячий вал, 7, офіс 219.
Тіл./факс: (095) 232 – 64 – 13
e-mail: office.ru@tourism.org.mt

Національні свята Мальти

21 вересня (1964р.) – День Незалежності


dpdokument